Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Utilaje gofrare&pretaiere hartie igienica 2022

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
NOU,MARCA PROPRIE, FABRICATIE 2022
Out Of stock
Descriere
Suntem producatori atestati cu Certificat Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001-2008 pt fabricarea de utilaje si echipamente din industria hartiei si cartonului.

Acordam discounturi la vanzare de utilaje care fabrica, prelucreaza si portioneaza role hartie igienica/jumbo/dispenser si prosop hartie medical in 1/2/3 straturi sau prosop horeca, din hartie celuloza sau reciclata, cu pretaiere sau gofrare, utilaj simplu/automat/ semiautomat pt fabricare tub carton de div grosimi, masina fabricare servetele de masa si faciale, imprimate mecanic sau stantate, masina fabricare cearsaf industrial de hartie din celuloza pura/ hartie tissue, pungi hartie, masina de lipit si ambalat, utilaje servetele de masa impaturite in 4,6 sau 8 foi.

Utilajele functioneaza atit la 220V cat si la 380V. La liniile de 3 si 4 utilaje - discounturi de pina la 20%.

La livrarea utilajelor, se ofera garantie 12 luni, declaratie de conformitate, cartea tehnica a utilajului, norme de securitate in munca PSI si NTSM in vigaore, 3 tipuri de procese verbale, incheiate pe raspunderea fabricantului, o lista a consumabilelor, certificat calitate.

Servicii Gratuite: montajul si punerea in functiune a utilajelor, efectuare probe cu hartia Dvs, instructajul operatorului care va deservi utilajul/ utilajele.

Constructie & Fabricare consumabile utilaje si diverse piese din ind.mecanica, piese metalice strunjite, sudate, frezate, dupa schita sau model proiectat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura